Arnhem, Varkensstraat 34

Per direct beschikbaar:
Varkensstraat 34 met twee verdiepingen (begane grond + eerste verdieping), 187 m2 – huur  €1500  ex. BTW per maand

In de Varkensstraat in hartje Arnhem komt een prachtig historisch pand vrij voor een creatieve ondernemer. SLAK ateliers zoekt voor dit pand een creatieve ondernemer, met voorkeur voor iemand in de maakindustrie en ambachten.

Varkensstraat 34 is een historisch pakhuis uit 1860, wat nu wordt gebruikt als winkelpand met een bijeenkomstfunctie als gebruiksdoel. Het pand biedt ook mogelijkheid tot beperkte horeca met voorwaarden. In totaal beschikt het pand over 2 verdiepingen (begane grond en eerste verdieping). In overleg met SLAK is gebruik van de historische kelder bespreekbaar. Het pand is onlangs volledig gestript, daarom zoeken we een ondernemer die de mogelijkheid heeft om te investeren in de uitstraling en installaties. Het pand is voor maar liefst 10 jaar beschikbaar.

Oftewel: een interessante kans om te professionaliseren als creatieve ondernemer in een prachtig historisch pand in de binnenstad van Arnhem. Zie jij hier, net als wij, ook tal van mogelijkheden in? Stuur dan uiterlijk 1 september een plan (maximaal 1 A4) en wat sfeer/inspiratiebeelden naar Charlie Guda via verhuur@slak.nl. Na 1 september worden alle plannen besproken en krijg je een reactie.

  • Het pand is voor lange termijn (10 jaar) beschikbaar
  • Oppervlakte van begane grond en eerste verdieping is bij benadering 187 m2 bvo (in het contract zal worden gesproken over het gehuurde met als bijlage een gemarkeerde plattegrond)
  • Let op – dit betreft een BTW pand. U kunt hiervoor enkel in aanmerking komen indien u actief ondernemer bent voor de btw.
  • Het pand is een gemeentelijk monument, dit houdt in dat voor aanpassingen een vergunning nodig is. Dit gaat in gezamenlijkheid met SLAK.
  • Creatieve ondernemer moet mogelijkheden hebben om te investeren in het pand (uitstraling en installaties)
  • Geen werkende verwarming aanwezig, elektrapunten minimaal (in overleg met SLAK en voor kosten van huurder is uitbreiding mogelijk)
  • Huurder zal aansluitingen op eigen naam zetten
Begane grond
Begane grond
Eerste verdieping
Eerste verdieping
Buitenzijde

Plattegrond Varkensstraat 34 Arnhem

Let op: reageren is alleen mogelijk als u bent ingeschreven bij SLAK ateliers

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.