Ede, Tussentijds

bruikleenvergoedingzie advertentie


Voor verschillende panden in Gemeente Ede is SLAK ateliers op zoek naar kunstenaars en creatieve makers die tijdelijk gebruik willen maken van deze ruimtes binnen het SLAK-initiatief Tussentijds.

In totaal zijn er 6 verschillende panden beschikbaar, aan de Grotestraat, Maandereind en in het voormalige V&D-pand op Achter de Doelen. Deze voormalige winkels in het centrum van Ede zijn ruim in het aantal vierkante meters en bieden alle ruimte om aan de slag te gaan. Op deze locaties bevind je je midden in de stad en tussen het (winkelend) publiek. De ruimte aan Achter de Doelen is op de begane grond biedt ruimte voor een groter concept.

Heb jij een creatief plan voor deze ruimtes? SLAK ateliers roept creatieve makers op om in ca. 500 woorden te omschrijven wat je op deze plek zou willen doen. Maak duidelijk hoe je met je initiatief inspeelt op de leegstand in het gebied. Voeg daarbij ook je eerdere projecten toe binnen de kunst en cultuur en denk aan aanvullend beeldmateriaal, zodat we een goed beeld krijgen van je werk.

Stuur het plan naar Charlie Guda, accountmanager bij SLAK ateliers, via algemeen@slak.nl. Voor vragen kun je ook daar naar toe mailen. Degenen die een plan hebben ingediend worden uitgenodigd om de ruimtes te bezichtigen. 

Wat?
Het gaat om verschillende adressen in Ede:
– Maandereind 38, 75 m2
– Maandereind 52, 62 m2
– Grotestraat 66, 130 m2
– Grotestraat 89, 65 m2
– Grotestraat 95, 160 m2
– Achter de Doelen,  begane grond, m2 onbekend

Wanneer?
Rond 1 mei 2021

Kosten?
Momenteel zijn we nog met de eigenaar in gesprek hierover. Het wordt een bruikleenvergoeding: een vast bedrag per maand inclusief gas, water en elektra.

Grotestraat 95
Grotestraat 66
Grotestraat 89
Maandereind 38
Maandereind 52

 

 

 

 

Achter de Doelen

 

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.