Arnhem, Nieuwe Kade 2 (horecaondernemer)

huur€792,00
servicekosten€641,00

Beschikbaar per mei 2022:
Horecalocatie – huur €792,00 – servicekosten €641,00 per maand 

  • Beschikbaar tot en met februari 2023.
  • Let op: de huurprijs is excl. 21% BTW.  Je komt alleen in aanmerking voor deze unit indien je ondernemer bent voor de BTW.

In NK2, de nieuwe broedplaats in Arnhem, dient zich de mogelijkheid voor om een tijdelijke horecazaak te openen. Het historische Peter van Ginkel-pand aan de Nieuwe Kade 2 in Arnhem is bij SLAK ateliers in beheer. Er worden werkruimtes aan creatieven verhuurd, op het gebied van vormgeving en beeldende kunst.

SLAK ateliers zoekt een horecaondernemer die in NK2 een horecazaak opent, als onderdeel van een bruisende broedplaats. Een echte pionier, die op en voor korte termijn op een creatieve manier iets moois van kan maken. In de broedplaats is er ruim 150 m² beschikbaar voor horeca, plus een terras met uitzicht over de Rijn. De horeca is ondersteunend aan de broedplaats. De ruimte is beschikbaar tot februari 2023. Er dient een vergunning voor daghoreca aangevraagd te worden.

Foto ter indicatie en inspiratie: Hubert

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Van de horecaondernemer wordt een open en samenwerkende houding richting de andere huurders verwacht. De huidige samenstelling is een mix van makers op het gebied van beeldende kunst (schilderen), geluidskunst, fotografie, multimediadesign en installaties. Het is een pré als de ondernemer ook kleinschalige culturele activiteiten kan faciliteren of zelfs organiseren. Daarnaast is het een optie om bijvoorbeeld workshops, catering of andere bijeenkomsten onderdeel te laten zijn van het programma. SLAK ateliers staat open voor initiatief en ideeën.

Word je enthousiast van deze mogelijkheid? Stuur dan je plan, met daarin hoe je bijdraagt aan de broedplaats en de samenwerking ziet, naar algemeen@slak.nl.

Let op: reageren is alleen mogelijk als u bent ingeschreven bij SLAK ateliers

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.