Arnhem, Nieuwe Kade 2

huurzie advertentie
servicekostenzie advertentie
optieJa

Er is nog plek in NK2, de nieuwe broedplaats in Arnhem. In het historische Peter van Ginkel-pand aan de Nieuwe Kade 2 is sinds kort bij SLAK ateliers in beheer. Een deel van de ruimtes zijn al verhuurd, maar er zijn nog een aantal ruimtes beschikbaar.

  • Beschikbaar per direct tot maart 2023.
  • Let op: de huurprijs is excl. BTW.

Het karakteristieke pand staat naast het voormalige terrein van de Coberco Melkfabriek en werd tot voor kort gebruikt voor de verkoop van kunstenaarsbenodigdheden. Het terrein wordt door projectontwikkelaar BPD getransformeerd tot het nieuwe Coberco Kwartier, een duurzame woonwijk. De ruimtes in broedplaats NK2 zijn beschikbaar per 1 juli 2021, voor een periode van 2 jaar. Parkeerplaatsen worden gerealiseerd en er is buiten een terras aanwezig.

SLAK ateliers zoekt creatieve makers en organisaties die expliciet openstaan voor uitwisseling en samenwerking binnen een broedplaats, gericht op vormgeving en beeldende kunst. Dit kan een bestaande formatie zijn, maar ook een nieuw te vormen collectief. Belangrijk is dat de nieuwe huurders aansluiting vinden met de huurders die er nu al zitten.

De huidige samenstelling is een mix van makers op het gebied van beeldende kunst (schilderen), geluidskunst, fotografie, multimediadesign en installaties. Daarnaast zal er lichte horeca worden ondergebracht in het pand en op het buitenterrein.

De ruimtes die nog beschikbaar zijn, zijn ruimtes van verschillende afmetingen, te gebruiken als studio, atelier, werkplaats, expositie en/of opslag. Huurders met een werkruimte in dit pand komen als eerste in aanmerking voor het huren van een opslagruimte.  De ruimtes worden door SLAK ateliers veilig opgeleverd, maar zullen verder door de huurders zelf moeten worden opgeknapt.

unitnummer oppervlakte huur/maand service/maand BTW/maand bijzonderheden
0003 (onder optie) 32 m2 53 euro 120 euro 11 euro donkere opslagruimte, alleen in combinatie met 0004
0004 (onder optie) 114 m2 380 euro 428 euro 80 euro alleen in combinatie met 0003
9001 (onder optie) 20 m2 21 euro 94 euro 4 euro opslagruimte
9002 (onder optie) 25 m2 17 euro 75 euro 4 euro opslagruimte

Foto’s © Jan van Dalen

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.