Nijmegen, Kannenmarkt 4

bruikleenvergoeding€ 150,00

Verscholen achter de drukke Grote Markt in Nijmegen vind je de Kannenmarkt, een gezellig pleintje waar je je kunt terugtrekken met bijvoorbeeld een kop koffie en lekkers van Bairro Alto. Een mooie plek voor een tijdelijk project van jou als creatieve ondernemer?

SLAK ateliers heeft nu Kannenmarkt 4 in beheer, het historische pand waar nu nog ‘City Lights’ op de gevel staat. Het gaat om een lichte ruimte van 40m² met een vide. Ideaal voor een concept store, galerie of andersoortige design-, kunst of cultuurwinkel. We stellen de ruimte beschikbaar voor minimaal 3 maanden (daarna maandelijks opzegbaar) in ruil voor een maandelijkse vergoeding van 150 euro en servicekosten.

Kannenmarkt 4 gaat deel uitmaken van #Tussentijds – een winkelketen van creatieve en culturele ondernemers die tijdelijke nieuwe projecten en concepten kunnen uitproberen op goede stadlocaties die anders leeg zouden staan.

Heb je een goed idee voor deze plek? We ontvangen graag z.s.m. je plan met beeld incl. een korte omschrijving van jouw eventuele eerdere projecten (max. 1200 woorden) t.n.v. Charlie Guda: c.guda@slak.nl.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.