Nijmegen, Nieuwe Marktstraat 50

huurzie advertentie

Oproep Pomphuisje – Nieuwe Marktstraat 50, Nijmegen

In opdracht van gemeente Nijmegen gaat SLAK ateliers het voormalige pomphuisje aan de Nieuwe Marktstraat 52 in Nijmegen beheren. Dit opvallende gebouwtje wordt in de toekomst de nieuwe locatie voor poppodium Merleyn. In het kader van het project Tussentijds kan het gebouwtje tijdelijk ingezet worden voor andere creatieve doeleinden.

In ieder geval tot oktober 2021 kan het pomphuisje gebruikt worden. Het gebouw bestaat uit drie kleine ruimtes waarvoor geïnteresseerden worden gezocht. Kosten voor het gebruik van het pomphuisje zullen ergens tussen de €150 en €200 per maand komen te liggen. Dit is een vergoeding voor gebruik van gas, elektriciteit, water en beheer. Je krijgt een overeenkomst onder de voorwaarden van leegstandsbeheer.

Het gebouw leent zich uitstekend als tijdelijke creatieve werkplek voor één of meerdere makers. De locatie is niet geschikt voor een invulling die mogelijk geluidsoverlast met zich meebrengt.

Heb jij een goed idee voor deze locatie? Stuur dan in max. 500 woorden je plan in naar c.guda@slak.nl. Degenen met de meest geschikte plannen ontvangen een uitnodiging voor een bezichtiging.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.