Nijmegen, Vlierestraat 3

huurzie prijslijst
servicekostenzie prijslijst

– Per direct 3 ateliers beschikbaar

– Minimaal beschikbaar tot 25 februari 2021

– Als je de ruimte wilt delen, kun je dit aangeven

Ben je als creatieve maker op zoek naar een werkplek tussen stad en natuur? Vlierestraat 3 in Nijmegen-Oost is de perfecte middenstip. Met aan de ene kant een supermarkt, winkels en café-restaurants op loopafstand. En aan de andere kant bos en heide in bijvoorbeeld  Berg en Dal of Heumensoord. De locatie heeft ook een ruime, groene achtertuin.

In dit voormalige schoolgebouw werken creatieve makers uit verschillende disciplines, waaronder schilderkunst, vormgeving en illustratie, papierkunst, glaskunst en video-animatie. POPOP gebruikt het souterrain als project- en expositieruimte.

De beschikbare werkruimten variëren in grootte, tot max. 68 m². Het zijn veelal voormalig klaslokalen met grote raampartijen en dus veel licht. Werkruimte ‘2009’ springt eruit met haar volledige glazen bewanding. Deze ruimte wordt door de huurders ‘het aquarium’ genoemd.  Het nodigt uit om hier een workshopruimte of kunstwinkel van te maken. In de centrale hal kan eventueel een gezamenlijke koffietafel gecreëerd worden.

Je kunt een werkruimte huren tot ten minste 25 februari 2021. De kosten per ruimte vind je op de prijslijst.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.