Bouw mee aan De Vlindertuin en verdien eeuwige roem!

De Vlindertuin

Binnenkort begint Verhoeven Vastgoedverbeteraars aan de verbouwing van De Vlindertuin. In de voormalige school worden ruimtes gemaakt voor creatieve makers en maatschappelijke organisaties. Bouw jij mee aan dit project? Dan staat jouw naam straks vereeuwigd bij de ingang!

Omdat dit project plaatsvindt op de Geitenkamp, bieden Verhoeven Vastgoedverbeteraars en de Gemeente Arnhem  Geitenkampers de mogelijkheid om mee te werken aan dit project. Naast de vaklieden van Verhoeven is er ruimte voor extra handen. Een leuke kans dus voor betrokken en trotse Geitenkampers die graag de handen uit de mouwen steken om de buurt nog een beetje mooier te maken! 

Werkzaamheden 
De werkzaamheden zijn heel divers. De bouwplaats netjes houden, bouwmaterialen aangeven, etc. Ben je heel handig? Dan kun je ook meehelpen met de verbouwing. Bij de ingang wordt een plaquette/schild geplaatst met alle Geitenkampers die mee hebben geholpen. Eeuwige roem dus!

Meer informatie
Wil je ook eeuwige roem verdienen en meehelpen aan een nog mooiere Geitenkamp? Neem dan contact op met Martijn Bos van Verhoeven Vastgoedverbeteraars : bos@verhoeven-vv.nl. Het project wordt betaald door de Gemeente Arnhem.