Vacature | Communicatiemedewerker

Heb jij zin om de culturele sector in Gelderland op de kaart te zetten? Weet je hoe je je doelgroepen bereikt? Laat je met trots zien wie de creatieve makers zijn in Gelderland en waar SLAK ateliers voor staat? Word je enthousiast van social media en nieuwe vormen van media? En werk je met plezier allround in een kleine organisatie? Dan zien we ernaar uit kennis met je te maken! 

Voor SLAK ateliers zoeken wij een creatieve COMMUNICATIEMEDEWERKER voor 16 uur per week vanuit ons kantoor in Arnhem.

Waarom wij er zijn als organisatie
De missie van SLAK is om de creatieve economie (de creatieve makers, initiatieven en organisaties) in Gelderland te faciliteren op het gebied van (woon-)werkruimten, ruimten voor experiment, presentatieruimten en ontmoetingsruimten. Daarnaast is SLAK betrokken bij de ontwikkeling van diverse broedplaatsen en gebiedsontwikkelingsprojecten in Gelderland.

Wat ga jij doen?
Je bent samen met de directeur-bestuurder verantwoordelijk voor het communicatiebeleid van SLAK ateliers. Onze missie en visie zijn leidend bij jouw communicatie-acties. Aan de hand daarvan help jij ons onze doelgroepen effectief te bereiken. Je zorgt dat SLAK maximale positieve aandacht krijgt door middel van publiciteit. Zo werk je aan een langere termijn communicatieplan en zet je de activiteiten die daaruit voortkomen op. Met jouw acties vergroot je de bekendheid van de organisatie op een positieve manier. Bijvoorbeeld door het (mede)organiseren van events, het verzorgen van content voor de website en het creëren van communicatiemateriaal. Ook ben je op de hoogte van nieuwsberichten over en het imago van onze organisatie, zodat we daarop kunnen inspelen. Je onderzoekt wat de behoeften zijn van onze doelgroepen en doet voorstellen over hoe we daaraan tegemoet kunnen komen. Je werkt hierbij nauw samen met onze projectleiders en -medewerkers.

Wat wij vragen

  • Enthousiasme over wat wij doen als organisatie en betrokkenheid bij onze klant is een must;
  • Een journalistieke achtergrond is een pre;
  • Je bent ruimschoots bekend met onze communicatiedoelgroepen;
  • En hebt uiteraard talent voor woord, beeld en tekst;
  • Je hebt ruime ervaring met websites, communicatiesoftware en bijbehorende ICT-aspecten;
  • Je hebt ervaring met het plannen en organiseren van events;
  • En hebt kennis van / ervaring met het ondersteunen van projecten;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs.

Als persoon kun je je goed inleven in een ander en daarmee in de doelgroep. Je bent sociaal en op communicatie gericht. Tegelijkertijd vorm je graag je eigen oordeel en visie en ben je grensverleggend. Je houdt van afwisseling en variatie. Je hebt de energie om dingen voor elkaar te krijgen en gaat enthousiast aan de slag. Je wordt blijer van chaos dan van structuur, put daaruit juist je creativiteit. En toch weet je het voor elkaar te krijgen om accuraat te werken en het werk op tijd af te hebben. Je werkt graag samen met anderen naar een doel toe.

Jouw talenten liggen in de volgende competenties: Creativiteit, Omgevingsbewustzijn, Klantgerichtheid, Samenwerken, Resultaatgerichtheid, Communicatief en Initiatief.

Wat wij bieden
Het gaat om permanente functie voor op dit moment 16 uur per week, waarbij je start met een jaarcontract. Het salaris ligt -afhankelijk van je ervaring- tussen de €2400,- en € 2900,- bruto per maand (op basis van 36 uur). We bieden je een mooi en uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt veel vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Waarom je met plezier bij ons zult werken
We zijn een informele organisatie met elf medewerkers plus een aantal vrijwilligers en werken vanuit een uniek pand in hartje Arnhem, vlak bij het station. Samen werken we enthousiast en hard aan ruimte voor de culturele en creatieve sector in Gelderland. Ieder vanuit onze eigen professie zijn we bevlogen aan het werk. We kijken uit naar jouw bijdrage hieraan.

Is je interesse gewekt? Laat het ons snel weten!
Meer informatie over de functie kan worden opgevraagd bij onze directeur-bestuurder, Tamar Oosterlaar, via algemeen@slak.nl. Stuur je motivatie en cv uiterlijk 13 oktober naar algemeen@slak.nl. Vanaf 15 oktober vinden de eerste gesprekken plaats en we koersen op een start zo spoedig mogelijk en uiterlijk 1 december 2021.