Vacature | Financieel medewerker servicekosten

Wil je jouw administratief/financieel talent inzetten voor de culturele sector in Gelderland? Werk je klantgericht en met plezier allround in een kleine organisatie? En help je graag de servicekosten actueel en inzichtelijk te houden? Dan zien we ernaar uit kennis met je te maken! Wij kijken verder dan alleen diploma’s en banen uit het verleden.  We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw talenten en concrete ervaringen. Daarom gaat solliciteren bij ons net even anders dan anders. Onderaan deze vacature leggen we je uit hoe.

Voor SLAK Atelierbeheer zoeken wij een zorgvuldige FINANCIEEL MEDEWERKER SERVICEKOSTEN voor 28 uur per week vanuit ons kantoor in Arnhem

Waarom wij er zijn als organisatie
SLAK ateliers creëert woon- en werkruimten en broedplaatsen voor culturele en creatieve professionals in Gelderland. Er werken en/of wonen meer dan 1000 makers en organisaties uit de culturele en creatieve sector in de panden van SLAK ateliers. De missie van SLAK is om de creatieve economie (de creatieve makers, initiatieven en organisaties) in Gelderland te faciliteren. Dit doen we op het gebied van (woon-)werkruimten, ruimten voor experiment, presentatieruimten en ontmoetingsruimten. Daarnaast is SLAK betrokken bij de ontwikkeling van broedplaatsen en gebiedsontwikkelingsprojecten in Gelderland.

Wat ga jij doen?
Je belangrijkste taak is zorgen en organiseren dat de financiële administratie van servicekostenafrekeningen actueel en op orde is. Met meer dan 1000 huurders in zeer diverse panden een flinke uitdaging! Je voert financiële gegevens in, meldt panden af en aan bij leveranciers, je factureert en maakt kostenoverzichten. Ook stroomlijn je het proces van servicekostenafrekeningen, zoekt zaken uit en controleert. De gegevens borg je goed in onze systemen zodat alles terug te vinden is en vragen van klanten altijd naar tevredenheid beantwoord kunnen worden. Onze klanten sta je vriendelijk te woord en je beantwoordt hun vragen zorgvuldig. Als je mogelijke verbeteringen in het proces ziet, doe je daar suggesties voor. Met zo’n divers klanten- en pandenbestand zijn er altijd maatwerksituaties. Waar de standaard geen recht doet aan de situatie, geef jij je advies over maatwerkoplossingen. Dit alles doe je in samenwerking en afstemming met ons hele team. Je informeert hen zodat ook zij onze klanten van de juiste informatie voorzien. In het bijzonder ben je een belangrijk baken voor onze senior financiën en de directeur.

Wat wij vragen
Enthousiasme over wat wij doen als organisatie en betrokkenheid bij onze klant is een must. Daarnaast ben je gewend te werken op MBO+ / HBO-niveau en beschik je over een afgeronde MBO-4-opleiding met enkele jaren relevante werkervaring in de richting Financieel-Administratief.  Je hebt uitgebreide kennis van en ervaring met het gebruik van MS Office, in het bijzonder Excel. Je hebt kennis van en ervaring met (complexe) servicekostenafrekeningen. Ervaring met en kennis van het programma Informant is een pre.

Als persoon word je gekenmerkt door je focus, accuratesse en betrouwbaarheid. Je houdt overzicht en brengt makkelijk structuur aan. Je vindt het fijn om oplossingsgericht en efficiënt te werken. In samenwerking en met anderen reik je hen graag de helpende hand. Je zorgt dat je contact met anderen soepel verloopt en vindt tegelijkertijd de balans tussen amicaal en zakelijk. Je weet je boodschap goed af te stemmen op de ander. Zeker in de huidige energiemarkt vragen we de nodige tact in jouw communicatie. Je houdt ervan concrete resultaten te bereiken en neemt makkelijk besluiten.

De volgende competenties zijn onmisbaar om er een succes van te maken: Kwaliteitsgerichtheid, Klantgerichtheid, Integriteit, Accuratesse, Oordeelsvorming, Samenwerken, Resultaatgerichtheid en Voortgangscontrole.

Wat wij bieden
Het gaat om permanente functie voor 4 dagen per week, waarbij je start met een jaarcontract. Het salaris ligt -afhankelijk van je ervaring- tussen de 2600 en 2900,- bruto per maand (op basis van 36 uur). We bieden je een mooi en uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt veel vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Waarom je met plezier bij ons zult werken
We zijn een informele organisatie met rond de tien medewerkers en werken vanuit een uniek pand in hartje Arnhem, vlakbij het station. Samen werken we hard aan ruimte voor de culturele en creatieve sector in Gelderland. Ieder vanuit onze eigen professie zijn we elke dag bevlogen aan het werk. We kijken uit naar jouw bijdrage hieraan.

Is je interesse gewekt? Laat het ons snel weten!
Meer informatie over de functie kan worden opgevraagd bij Hoofd Finance en Control, Saskia de Kinkelder of saskiadekinkelder@slak.nl of telefonisch 026-3515438 Als je direct interesse hebt en voldoet aan wat wij vragen, verzoeken we je dit per algemeen@slak.nl aan ons te laten weten onder vermelding van je naam en je emailadres. We sturen je dan vijf vragen om schriftelijk antwoord op te geven. De antwoorden met een beknopte cv mail je ons uiterlijk 14 november. Je hoeft dus geen motivatiebrief te sturen, we maken graag kennis met je aan de hand van de vragen, eventueel gevolgd door een persoonlijk gesprek. Vanaf 16 november vinden de eerste gesprekken plaats en we koersen op een start in 1 januari 2023.