Vacature | Projectmedewerker Beheer & Onderhoud

Wil je jouw organisatie- en coördinerend talent inzetten voor de culturele sector in Gelderland? Heb je verstand van (technisch) beheer van panden en werk je met plezier allround in een kleine organisatie? Dan zien we ernaar uit kennis met je te maken!

SLAK ateliers zoekt een kwaliteitsgerichte PROJECTMEDEWERKER BEHEER & ONDERHOUD voor 4 dagen per week vanuit ons kantoor in Arnhem.

Wat doet SLAK ateliers?
De missie van SLAK ateliers is om de creatieve economie (de creatieve makers, initiatieven en organisaties) in Gelderland te faciliteren op het gebied van (woon-)werkruimten, ruimten voor experiment, presentatieruimten en ontmoetingsruimten. Daarnaast is SLAK ateliers betrokken bij de ontwikkeling van diverse broedplaatsen en gebiedsontwikkelingsprojecten in Gelderland.

Wat ga jij doen?
Jij zorgt dat onze ruimten geschikt zijn en blijven voor het creatieve gebruik ervan door onze klanten. Dat betekent dat je op basis van meldingen en planningen coördineert dat die adequaat worden opgepakt door de juiste partij, dat je onze projectleiders ontlast en ondersteunt in het gebruiksklaar maken van de ruimten en dat je anticipeert zodat ruimten veilig en prettig gebruikt kunnen blijven worden. Je werkt samen met de onderhoudspartijen zodat de klant een prettige ruimte heeft. Je zorgt dat de partijen over de juiste informatie beschikken en weet hen aan ons te binden en enthousiast te houden. Je signaleert knelpunten en lost die in samenwerking op. Je zorgt voor een accurate registratie van status en voortgang en draagt hierdoor bij aan een goede communicatie binnen de organisatie, naar uitvoerders en naar de klant. Je stuurt bij wanneer de planning of situatie daarom vraagt. Je zorgt bovendien dat er een goede prijs-kwaliteit verhouding is en blijft bestaan tussen kosten, uitvoer van het werk en toegevoegde waarde daarvan voor de organisatie en de klant. Tot slot houd je, samen met de projectleiders, in de gaten wanneer actie is vereist om aan (veiligheids)wetgeving te voldoen en coördineer je dat de daaruit voortvloeiende werkzaamheden op tijd worden opgepakt.

Wat wij vragen

  • Enthousiasme over wat wij doen als organisatie en betrokkenheid bij onze klant is een must;
  • Je bent gewend te werken op minimaal MBO+-niveau;
  • Enkele jaren werkervaring op het gebied van gebouwbeheer / technisch beheer;
  • Ruime kennis van en ervaring met het gebruik van MS Office en andere software;
  • Een netwerk in de onderhoudsbranche is een pré

Je bent gericht op kwalitatieve uitvoering van het werk, brengt makkelijk overzicht aan en hebt oog voor detail. Je houdt van gas geven en gaat enthousiast aan de slag. Ook sta je bekend om je prettige communicatie met klanten, leveranciers en collega’s. Je wordt vrolijk als de klus is geklaard en de ander is geholpen. Je stuurt bij en improviseert wanneer dat nodig is. Je bent verbindend in je communicatie en werkt graag samen met anderen naar een doel toe. Waarbij je je eigen kritische blik nooit verliest. Je bent in staat om makkelijk een vertrouwensband met collega’s, klanten en leveranciers op te bouwen.

Jouw talenten liggen in de volgende competenties: Kwaliteitsgerichtheid, Klantgerichtheid, Plannen en organiseren, Samenwerken, Resultaatgerichtheid, Communicatief, Initiatief en Voortgangscontrole.

Wat wij bieden
Het gaat om permanente functie voor 4 dagen per week, waarbij je start met een jaarcontract. Het salaris ligt – afhankelijk van je ervaring – tussen de €2200,- en €2600,- bruto per maand (op basis van 36 uur). We bieden je een mooi en uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Je hebt veel vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Waarom je met plezier bij ons zult werken
We zijn een informele organisatie met elf medewerkers plus een aantal vrijwilligers en werken vanuit een uniek pand in hartje Arnhem, vlak bij het station. Samen werken we enthousiast en hard aan ruimte voor de culturele en creatieve sector in Gelderland. Ieder vanuit onze eigen professie zijn we bevlogen aan het werk. We kijken uit naar jouw bijdrage hieraan.

Is je interesse gewekt? Laat het ons snel weten!
Meer informatie over de functie kan worden opgevraagd bij onze directeur-bestuurder, Tamar Oosterlaar, via algemeen@slak.nl. I.v.m. vakanties zullen wij contact met je opnemen op woensdag 11 augustus om je vragen te beantwoorden. Je motivatie en cv stuur je uiterlijk 2 september naar algemeen@slak.nl. Een assessment kan onderdeel zijn van de procedure. Vanaf 6 september vinden de eerste gesprekken plaats en we koersen op een start zo spoedig mogelijk en uiterlijk 1 november 2021.