Popop Weurtseweg 108


(februari 2015– heden)PopOp Weurtseweg 108, Nijmegen In de oude Leen Bakker aan de Weurtseweg zijn 5 Tussentijdse initiatieven te vinden, waaronder een plantenwinkel, een meubelmaker, een illustrator en een atelier.

 

(februari 2015– december 2015)

PopOp

Weurtseweg 108, Nijmegen

In de oude Leen Bakker aan de Weurtseweg zijn 5 Tussentijdse initiatieven te vinden, waaronder een plantenwinkel, een meubelmaker, een illustrator en een atelier.


(februari 2015– heden) Bleshyou Weurtseweg 108, Nijmegen. Bleshyou combineert kennis & passie van planten tot een duurzaam concept.  Zo zijn er in de winkel tweedehands planten te vinden met elk hun eigen verhaal en opvallende planten van de meest fantastische kwekers en hun achtergrond.'

 

(februari 2015– december 2015)

Bleshyou

Weurtseweg 108, Nijmegen.

Bleshyou combineert kennis & passie van planten tot een duurzaam concept. Zo zijn er in de winkel tweedehands planten te vinden met elk hun eigen verhaal en opvallende planten van de meest fantastische kwekers en hun achtergrond.

 

(februari 2015– heden) Loek Peters Weurtseweg 108, Nijmegen. Maker er vormgever van klein meubels en woon accessoires uit restmaterialen.

 

(februari 2015– december 2015)

Loek Peters

Weurtseweg 108, Nijmegen.

Maker er vormgever van kleine meubels en woonaccessoires uit restmaterialen.

(februari 2015– heden)Atelier Tirza Mual Weurtseweg 108, Nijmegen. Atelier van Tirza Mual, Autobiografisch kunstenaar die zich laat inspireren door persoonlijke en maatschappelijke onderwerpen.

 

(februari 2015– december 2015)

Atelier Tirza Mual

Weurtseweg 108, Nijmegen.

Atelier van Tirza Mual, Autobiografisch kunstenaar die zich laat inspireren door persoonlijke en maatschappelijke onderwerpen.

 

(februari 2015– heden) Joos van der Zanden Weurtseweg 108, Nijmegen. Vierentwintig jaar treinmachiniste, twee jaar Beeldend kunstenaar en een maand mede curator van POPOP tentoonstellingen. Zij trapt bij POPOP als eerste af met een retrospectief van grotendeels tijdens de kunstacademie gemaakt werk.

 

(februari 2015– december 2015)

Joos van der Zanden

Weurtseweg 108, Nijmegen.

Vierentwintig jaar treinmachiniste, twee jaar Beeldend kunstenaar en een maand mede curator van POPOP tentoonstellingen. Zij trapt bij POPOP als eerste af met een retrospectief van grotendeels tijdens de kunstacademie gemaakt werk.

(februari 2015– heden) Smuk Weurtseweg 108, Nijmegen. Maartje Gerritsen, Illustrator en een van de twee zusjes van Yo-sis Smuk & Smak, runt de Atelier-Winkel 'SMUK' vol inspiratie, bijzondere lampen, illustraties, mooie handgemaakte producten, tweede kansjes, kleine meubels en meer.

 

(februari 2015– december 2015)

Smuk

Weurtseweg 108, Nijmegen.

Maartje Gerritsen, Illustrator en een van de twee zusjes van Yo-sis Smuk & Smak, runt de Atelier-Winkel “SMUK” vol inspiratie, bijzondere lampen, illustraties, mooie handgemaakte producten, tweede kansjes, kleine meubels en meer.