Aanbiedingenlijst

Aanbiedingenlijst tot 27 oktober 2020

Ben je als creatieve maker op zoek naar een werkruimte in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn, of elders in Gelderland? Bekijk dan regelmatig het aanbod in de SLAK aanbiedingenlijst. De lijst wordt regelmatig vernieuwd. Elke dinsdag is er een toewijzingsronde.

Tussentijdse wijzigingen en typfouten voorbehouden. De algemene voorwaarden en informatie over servicekosten zijn onderaan deze pagina te vinden.

Arnhem, Beekstraat 98

Afbeelding Beekstraat 98 Arnhem
huur
€ 430,00
servicekosten
€ 175,00
optie
ja

Arnhem, Scheldestraat 24

huur
€ 150,00
servicekosten
€ 108,49
optie
ja

Arnhem, Utrechtseweg 310-B46

Afbeelding B46 Arnhems Buiten
bruikleenvergoeding
€ 94,00

Arnhem, Utrechtseweg 310-H40

Afbeelding H40
bruikleenvergoeding
€ 61,00
servicekosten
€ 49,00
optie
ja

Nijmegen, Elzenstraat 4A

huur
€ 184,00
servicekosten
€ 128,00

Nijmegen, Sint Hubertusstraat 10K

Afbeelding Alfa Laval
bruikleenvergoeding
€ 70,00
optie
ja

Nijmegen, Vlierestraat 3

huur
zie advertentie
servicekosten
zie advertentie

Reageren kan door het reactieformulier onderaan deze pagina in te vullen.

De kosten zijn opgesplitst in huur en servicekosten. Servicekosten betreft gas, elektra, water, gemeentelijke belastingen en dergelijke. Het bedrag hiervoor is een maandelijks voorschot. Je ontvangt een afrekening op basis van de werkelijk gemaakte kosten.

Bij het ingaan van een contract betaal je eenmalig € 70,- contractkosten evenals een borg ter waarde van een maand huur. Bij het ondertekenen van het contract toon je een geldig legitimatiebewijs en een kopie van je WA (bedrijfs)verzekering. Sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan vragen wij je om een gewaarmerkt uittreksel uit het handelsregister.

De meeste panden zijn tijdelijk in beheer. Bij panden die permanent in beheer zijn, wordt dit vermeld bij de aanbieding. Voor de meeste panden geldt een opzegtermijn van een maand.

Als een ruimte geschikt is voor muzikanten dan staat dit vermeld bij de aanbieding.

Als er optie onder de aanbieding staat kun je nog wel reageren. SLAK ateliers is dan al met een kandidaat in onderhandeling over het huren van een ruimte.

Toewijzing gaat op basis van inschrijftijd. Mocht je niets van ons horen dan is een atelier toegewezen aan een kandidaat met een langere inschrijftijd. Reageren is alleen mogelijk als je staat ingeschreven bij SLAK ateliers.

Algemene Voorwaarden Atelierruimte

Zoek je een medehuurder of wil je zelf medehuurder worden? Kijk dan op de pagina Vraag en Aanbod.