Aanbiedingenlijst

Sta je ingeschreven bij SLAK ateliers en zoek je als creatieve of culturele professional een werkruimte in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of elders in Gelderland? Bekijk dan nu het aanbod in de SLAK aanbiedingenlijst.

Samen met andere creatieve professionals een ruimte huren? Dan kan! Reageer samen op een ruimte of zoek iemand om mee te huren op onze Vraag & Aanbod pagina.

Let op:  indien je reageert op een ruimte zonder te zijn ingeschreven bij SLAK ateliers of indien je inschrijving nog niet is afgerond, kunnen wij je reactie niet in behandeling nemen. Reageren is dus alleen mogelijk indien je ingeschreven staat bij SLAK ateliers en je inschrijving rond is.

Tussentijdse wijzigingen en tikfouten voorbehouden. De algemene voorwaarden en informatie over servicekosten zijn onderaan deze pagina te vinden.

Reageren kan door het reactieformulier onderaan de aanbiedingspagina in te vullen. 

De kosten zijn opgesplitst in huur en servicekosten. Servicekosten betreft gas, elektra, water, gemeentelijke belastingen en dergelijke. Het bedrag hiervoor is een maandelijks voorschot. Je ontvangt een afrekening op basis van de werkelijk gemaakte kosten.

Bij het ingaan van een contract betaal je eenmalig € 70,- contractkosten evenals een borg ter waarde van een maand huur. Bij het ondertekenen van het contract toon je een geldig legitimatiebewijs en een kopie van je WA (bedrijfs)verzekering. Sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan vragen wij je om een gewaarmerkt uittreksel uit het handelsregister.

De meeste panden zijn tijdelijk in beheer. Bij panden die permanent in beheer zijn, wordt dit vermeld bij de aanbieding. Voor de meeste panden geldt een opzegtermijn van een maand.

Als een ruimte geschikt is voor muzikanten dan staat dit vermeld bij de aanbieding.

Als er optie onder de aanbieding staat is het niet meer mogelijk te reageren. SLAK ateliers is dan al met een kandidaat in gesprek over het huren van een ruimte. Indien de ruimte alsnog vrijkomt halen wij “onder optie” weg en kun je weer reageren.

Toewijzing gaat op basis van inschrijftijd, tenzij anders aangegeven in de aanbieding. Reageren is alleen mogelijk als je staat ingeschreven bij SLAK ateliers.

Algemene Voorwaarden Atelierruimte

Zoek je een medehuurder of wil je zelf medehuurder worden? Kijk dan op de pagina Vraag en Aanbod.