Aanbiedingenlijst

Sta je ingeschreven bij SLAK ateliers en zoek je als creatieve of culturele professional een werkruimte in Arnhem, Nijmegen, Apeldoorn of elders in Gelderland? Bekijk dan nu het aanbod in de SLAK aanbiedingenlijst. Deze lijst wordt regelmatig vernieuwd. Elke dinsdag is er een toewijzingsronde.

NB: In verband met Pasen worden de reacties van week 13 en week 14 samengevoegd en is de toewijzingsronde in week 15.

Tussentijdse wijzigingen en tikfouten voorbehouden. De algemene voorwaarden en informatie over servicekosten zijn onderaan deze pagina te vinden.

Apeldoorn, Egerlaan 17

huur
213,00
servicekosten
101,00
optie
ja

Arnhem, Beekstraat 98

Afbeelding Beekstraat 98 Arnhem
huur
zie advertentie
servicekosten
zie advertentie

Arnhem, Koningsweg 13C

bruikleenvergoeding
275,00

Arnhem, Sperwerstraat 97

huur
197
servicekosten
181
optie
ja

Arnhem, Spijkerstraat 17

huur
447,00 
optie
ja

Ede, Tussentijds

bruikleenvergoeding
zie advertentie

Nijmegen, Molukkenstraat 1

huur
210,00
servicekosten
184,00

Nijmegen, Vlierestraat 3

huur
zie advertentie
servicekosten
zie advertentie

Reageren kan door het reactieformulier onderaan deze pagina in te vullen.

De kosten zijn opgesplitst in huur en servicekosten. Servicekosten betreft gas, elektra, water, gemeentelijke belastingen en dergelijke. Het bedrag hiervoor is een maandelijks voorschot. Je ontvangt een afrekening op basis van de werkelijk gemaakte kosten.

Bij het ingaan van een contract betaal je eenmalig € 70,- contractkosten evenals een borg ter waarde van een maand huur. Bij het ondertekenen van het contract toon je een geldig legitimatiebewijs en een kopie van je WA (bedrijfs)verzekering. Sta je ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan vragen wij je om een gewaarmerkt uittreksel uit het handelsregister.

De meeste panden zijn tijdelijk in beheer. Bij panden die permanent in beheer zijn, wordt dit vermeld bij de aanbieding. Voor de meeste panden geldt een opzegtermijn van een maand.

Als een ruimte geschikt is voor muzikanten dan staat dit vermeld bij de aanbieding.

Als er optie onder de aanbieding staat kun je nog wel reageren. SLAK ateliers is dan al met een kandidaat in onderhandeling over het huren van een ruimte.

Toewijzing gaat op basis van inschrijftijd. Mocht je niets van ons horen dan is een atelier toegewezen aan een kandidaat met een langere inschrijftijd. Reageren is alleen mogelijk als je staat ingeschreven bij SLAK ateliers.

Algemene Voorwaarden Atelierruimte

Zoek je een medehuurder of wil je zelf medehuurder worden? Kijk dan op de pagina Vraag en Aanbod.