Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen huurders en kandidaten van SLAK een oproep plaatsen wanneer zij een medehuurder zoeken of zelf medehuurder willen worden. De advertentie wordt minimaal een maand op deze pagina geplaatst.  Indien u een advertentie wil plaatsen kunt u contact opnemen via dit contactformulier.

Atelier delen Arnhem
27 juli 2020

Ik huur een heel fijn atelier in het centrum van Arnhem, vanuit het raam kijk je uit op de Koningsstraat. Het bestaat uit een hoge ruimte van 40 m2 en daarnaast is er nog een keuken en een kleine opbergruimte. Huur plus servicekosten bedragen €208,15. Ik zoek iemand om het atelier en de kosten mee te delen. Zelf gebruik ik het ongeveer 3 -4 uur per dag, het komt ook voor dat ik er dagenlang helemaal niet ben.
Lotus ltaklinkspoor@gmail.com 

Ruimte voor een ateliergenoot bij GordijnKunst aan de Varkensstraat
8 juli 2020

Voor mijn atelier van www.gordijnkunst.nl een lief klein pandje van ca 80 m2 op een hink stap sprong afstand van Station Arnhem in de 🐷-straat
ben ik op zoek naar een speelmaatje, een ateliergenoot.
Het straatje, de Varkensstraat wordt over twee jaar hotspot (mark my words).

Wat kan ik bieden: een werkruimte in een super lief pandje van ca 80 m2, een podium midden in het centrum,

Een hoop gezelligheid, vrijheid, inspiratie, netwerk, creativiteit, ruimdenkendheid en al dat soort dingen om je te ontplooien, te tonen, te ontwikkelen, bedrijvigheid op te bouwen.

Ik zoek iemand met wie ik kan werken, sparren, bekokstoven, delen, snode plannen smeden, spuien én continuïteit kan delen. In mijn eentje lukt mij dat gewoon niet. Vooral dat laatste. En nu komt de zomervakantie er weer aan, als afwisseling op #descholendicht dus ik voel mij een beetje tegen de muur op lopen van het thuis-zitten.

Het pandje blijft op mijn naam en ik blijf verantwoordelijk. Maar je hebt heel veel Vrijheid. Je mag er zoveel zijn als je wilt, maar ik wil wel wat dagdelen afspreken, om continuïteit te kunnen spreiden. Het kan een hele mooie kans zijn voor wie part-time, laagdrempelig iets wil. In ruil voor wat vaste lasten vergoeding.

Als je ook ondernemer bent, en daarmee een focus en prioriteit voelt, is dat een pré. Als je houdt van de binnenstad, mensen, inloop, aanspraak, kunst, ondernemen, creativiteit, en nog meer levenskunst houdt, is dat een pre. Als je ook van textiel houdt, of er mee werkt, is dat een pré. Ik maak zelf (grote) doeken van reststoffen uit Gordijnwinkels en -fabrieken, dus Ja, je bent heel erg omringd door stoffen. Het atelier is zowel werkplaats als winkel van mijn gordijnkunst, maar ik ontvang er ook klanten voor mijn Tarot readingen.

Maar bovenal is de klik belangrijk
Stuur mij een email naar tatjanakirienko@gmail.com. En doorsturen naar iemand mag ook!
Als het ergens deze maand gefixt is, is dat fijn.

Atelierruimte gezocht/1 keer per maand
24 juni 2020

Door de verhuizing van de eigenaresse is ons atelier in Velp recent opgeheven. We zijn met 8 personen, 4 mannen, 4 vrouwen, zowel ‘amateur vrijetijds’ als professionele modelschilders, allen woonachtig in of rond Arnhem.
Wij zoeken daarom nu in Arnhem een nieuw groot atelier, waarin 7 personen op ruim 1,5 meter afstand kunnen schilderen en 1 persoon ‘zonder inkijk’ naakt als model kan zitten/staan.
We komen steeds 1x/maand samen op een dinsdagmiddag (altijd in een oneven week) van 14 tot 17.30 uur. Van eind september tot en met mei (december niet). Onderhuur bij jou mogelijk tegen een schappelijke prijs? Alvast bedankt!  Peter (peter.arnold@12move.nl)

Atelierruimte delen Middenlaan 47 Heveadorp
23 juni 2020

In de school in Heveadorp heb ik het lokaal links van de voordeur als atelier. Het is 7 x 6.5 meter en  ik betaal 418,-euro per maand, inclusief servicekosten. Omdat de ruimte voor mij te duur en te groot wordt, wil ik mijn atelier graag delen. Ik kan mijn spullen naar één kant van de ruimte schuiven, zodat er een lege ruimte komt van 3.5 x 6.5 meter. Er is een waterpunt met aanrechtblok en centrale verwarming.  Het is een hoge ruimte waar ‘s middags de zon in komt. Zelf werk ik er voornamelijk ‘s morgens op werkdagen (schilderen, tekenen, hoogdruk). 
Heb je belangstelling, mail naar paulienw@xs4all.nl of bel 06 47216851

Atelierruimte delen Arnhem
4 juni 2020

Ik heb twee ruimtes in Ateliergebouw B46 op Arnhems Buiten. Ben daar harstikke blij mee, maar zou graag de ruimte waar ik vrij werk maak vanaf september 2020 (grafiek), willen delen voor kortere dan wel langere tijd, omdat ik er momenteel zelf wat minder regelmatig werk -had al rond gevraagd in het gebouw, maar voor delen helaas nog niemand gevonden-. Je kunt de ruimte ook voor af en toe gebruiken of voor bijvoorbeeld een overleg, workshop samen met meerdere mensen als je wilt. Het is een lekker lichte ruimte van ca 22m2 op de eerste etage geweldig uitzicht, hoog plafond. En het gebouw is echt prachtig industrieel. Geweldige omgeving ook.
Mail mij gerust op: info@anneluchies.nl, appen mag ook: 06 25 17 44 57.

ATELIERRUIMTE GEZOCHT PER 1 JUNI 2020
19 mei 2020

Wie wil haar/zijn atelier met mij delen?
Vriendelijke groeten, Pauline Ran
Atelier van de Ziel
www.ateliervandeziel.nl
ateliervandeziel@gmail.com
06-11350526

Atelierruil Arnhem
28 april 2020

Ik zoek een kleiner atelier met zonlicht. Aangeboden een groot en hoog atelier 58m2 met noorderlicht op Arnhems Buiten B46. Gelegen op de begane grond (klein bordestrapje), naast waterpunt en toiletten en veel grote hoge ramen. Erg privé.
Graag ruilen. Kleiner atelier met zon en licht, water en hoog plafond.
Groet
Marijke
marijke.bruin@outlook.com

Aangeboden gedeelde ruimte voor theater/dans/koren
1 april 2020

Wij hebben een prachtige locatie in het centrum van Arnhem met een zaal van ca 85 m2, een keuken en kantoor. De zaal is uitstekend geschikt voor koren, theater- en dansgroepen. We gebruiken de ruimte alleen overdag (niet alle dagdelen).  ‘s Avonds en in het weekend hebben we de locatie niet in gebruik.  We willen de ruimte graag met anderen delen.
Adriana 06-44216196   info@stadscompagnie.nl

Aangeboden gordijnstalen
20 maart 2020

Wij hebben een binnenhuisadvies bedrijf in het centrum van Arnhem.
Op dit moment zijn wij met een verhuizing bezig en zijn er heel veel gordijnstalen die uit collectie zijn en er wellicht liefhebbers zijn om met deze stoffen wat te doen.
Ik verneem graag of er interesse is.
06-15136879 Mvg Eveline

Ateliergenoot gezocht in Nijmegen
6 november 2019

Voor Kunstkamer Kraai zoeken we iemand die een klein atelier (ca. 15 m2) wil delen in ruil voor werkzaamheden voor Kunstkamer Kraai. Affiniteit met de thematiek van onze Kunstkamer vereist. (we zijn een KUNSTdierenwinkel / galerie / ateliertje)
Plek: benedenstad Nijmegen.
Karen van Dooren blindevinken@ziggo.nl

Gedeelde Atelierruimte/Workshopruimte (65m2)
3 september 2019

Adres: Nude 28 (Schimmelpennick gebouw) Wageningen

Vaste deelname: 3 dagdelen per week a 150 euro per maand.
Incidenteel verhuur: 45 euro per dagdeel.

Informatie:
Betty van Gelder
Tel 06 41697182
Bettyvangelder@gmail.com