A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen huurders en kandidaten van SLAK een oproep plaatsen wanneer zij een medehuurder zoeken of zelf medehuurder willen worden. De advertentie wordt minimaal een maand op deze pagina geplaatst.  Indien u een advertentie wil plaatsen kunt u contact opnemen via dit contactformulier.

Gezocht iemand die een muurschildering kan maken
28 augustus 2018

Ik zoek iemand om een tafereel aan te brengen op een schutting in een patiotuin in Ede. Het tafereel moet dieptewerking opleveren. Bijv. duin, strand, zee of italiaans landschap met cypressen. Misschien kan het tafereel overlopen in de aanleg van de kleine patio.  Het is in Ede en de oregon schutting met betonnen palen lg 7 mtr. is over een week gereed.
Graffiti is wellicht ook denkbaar.
Vergoeding na overleg 
Ad Pols 0318 621168

Gezocht Atelier-ruimte in Nijmegen
21 augustus 2018

Misschien is er de mogelijkheid om een ruimte te delen.De ruimte moet minimaal 20 m2 zijn.Meer informatie over mijn werk als Beeldend Kunstenaar is te vinden op mijn website //www.quinddt.exto.nl. Ik ben te bereiken onder e-mailadres quintijnvaneyk@hotmail.com

Gedeelde werkruimte te huur
2 augustus 2018

Per direct een werkruimte te huur aan de Oude Huissenseweg 4 in Arnhem. Gedeelde ruimte gescheiden door lange kastenwand. Huurperiode voor 1 jaar tot 1 augustus 2019.
Gedeelde keuken, Ruimte is 80m2 € 140,- ex BTW en zonder servicekosten. Servicekosten ongeveer € 20 per maand (OZB, afvalheffing, etc). Energiekosten worden ook apart afgerekend.

Krachtstroom aanwezig. Je deelt de ruimte met een meubelmaker/ houtbewerker. Dus (krachtstroom)machines zijn ook welkom.

Contact met Ulco Hazelhoff. 06 2 94 94 383

Ter overname
17 mei 2018

Ets-spullen d.w.z. etsgronden, zuurbakken, grote stuifkast, zuur, instructieboeken, gereedschappen, etspers,zinksnijder, etspapier….
Freek van Ginkel freekginkel771@hotmail.com