Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen huurders en kandidaten van SLAK een oproep plaatsen wanneer zij een medehuurder zoeken of zelf medehuurder willen worden. De advertentie wordt minimaal een maand op deze pagina geplaatst.  Indien u een advertentie wil plaatsen kunt u contact opnemen via dit contactformulier.

Ruimte gezocht voor incidenteel gebruik
10 december 2018

ik ben opzoek naar een ruimte waar ik met een groep mede Nijmeegse kunstenaars om de een of twee maanden een of  2 dagen werk kunnen  laten zien aan elkaar en bespreken. Koffie en thee kunnen zetten zou fijn zijn! Heeft er iemand een ruimte die hij/ zij hiervoor ter beschikking zou willen stellen?
Met vriendelijke groet
Ans   Info@oacht.nl

Ter overname aangeboden
23 november 2018

metaalplaatsnijder (zink. koper…). leren roller 20cm, boeken grafiektechn. etsen en litho., boeken schildertechnieken.
freekginkel771@hotmail.com

Atelier delen in Arnhem
23 november 2018

Hoi, ik zoek iemand om een atelier mee te delen..
In juli studeerde in af aan de Master Fine Art. Ik werk met installaties en wil een wat groter atelier, minimaal 30m2 voor mijzelf.
Het liefste in Arnhem, maar omgeving is ook prima.
Wil jij/jullie iets delen met mij, laat het dan weten.
groetjes,
Susanne Khalil Yusef
hausmarke84@hotmail.com

Modellen gezocht in Arnhem
7 november 2018

Regelmatig heb ik een model M/V nodig voor portret of korte standen, geen naakt Op Donderdagavond; van 19.30u tot 22u met daarin een pauze € 25 per keer in Arnhem voor schildergroep van 8 tot 10 personen Op “Arnhems Buiten”
Reacties met foto naar zzlicht@gmail.com

Ruimte delen in Nijmegen of Arnhem
4 oktober 2018

Wie wil er met mij een werkruimte / atelier delen? Ik zoek iets in Nijmegen of Arnhem en denk aan een ruimte van minimaal 25 m2. Zelf maak ik installaties en groot schilderwerk.
Heb je belangstelling, dan kun je me mailen: marydeperie@yahoo.co.uk.