Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen huurders en kandidaten van SLAK een oproep plaatsen wanneer zij een medehuurder zoeken of zelf medehuurder willen worden. De advertentie wordt minimaal een maand op deze pagina geplaatst.  Indien u een advertentie wil plaatsen kunt u contact opnemen via dit contactformulier.

Ruimte delen in Nijmegen
4 januari 2019

Sinds 1 november woon ik in Nijmegen en ben op zoek naar een werkplek, het liefst een gedeeld atelier met opslag voor redelijk groot werk. Ik heb ongeveer 30 vierkante meter nodig en al per week 3 tot 4 dagen in het atelier werken… Is er misschien iemand anders ook op zoek en zou je met mij wilen delen? Dan hoor ik het graag ! #samenzoekenisleuker www.franciskilian.nl

Ruimte gezocht voor incidenteel gebruik
10 december 2018

ik ben opzoek naar een ruimte waar ik met een groep mede Nijmeegse kunstenaars om de een of twee maanden een of  2 dagen werk kunnen  laten zien aan elkaar en bespreken. Koffie en thee kunnen zetten zou fijn zijn! Heeft er iemand een ruimte die hij/ zij hiervoor ter beschikking zou willen stellen?
Met vriendelijke groet
Ans   Info@oacht.nl

Ter overname aangeboden
23 november 2018

metaalplaatsnijder (zink. koper…). leren roller 20cm, boeken grafiektechn. etsen en litho., boeken schildertechnieken.
freekginkel771@hotmail.com

Atelier delen in Arnhem
23 november 2018

Hoi, ik zoek iemand om een atelier mee te delen..
In juli studeerde in af aan de Master Fine Art. Ik werk met installaties en wil een wat groter atelier, minimaal 30m2 voor mijzelf.
Het liefste in Arnhem, maar omgeving is ook prima.
Wil jij/jullie iets delen met mij, laat het dan weten.
groetjes,
Susanne Khalil Yusef
hausmarke84@hotmail.com