Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen huurders en kandidaten van SLAK een oproep plaatsen wanneer zij een medehuurder zoeken of zelf medehuurder willen worden. De advertentie wordt minimaal een maand op deze pagina geplaatst.  Indien u een advertentie wil plaatsen kunt u contact opnemen via dit contactformulier.

 

Studio delen in Zeepfabriek Nijmegen
13 oktober 2020

Te huur per 1 november 2020: werkplek in studio in de Zeepfabriek in Bottendaal, Nijmegen.

Er komt in mijn illustratiestudio een werkplek (met bureau) vrij voor een creatief ondernemer (motion designer, grafisch ontwerper, tekstschrijver, webdeveloper, fotograaf etc.). De werkruimte is op de begane grond, 40 m2 groot met een vide van voor ca 10m2 opslag. Je deelt de ruimte met 1 persoon. Huur inclusief GWL + internet: €250,- (exclusief BTW).
Ik ben op zoek naar een rustig, niet rokend persoon met een BTW-plichtige onderneming. De ruimte is niet geschikt voor intensieve of luidruchtige activiteiten zoals schilderen en beeldhouden. Bij interesse stuur een mail naar zeep@estadiezijn.nl met daarin je naam, leeftijd, website en een korte omschrijving van je bedrijfsactiviteiten.

Informatie en foto’s: //estheraarts.nl/nl/studiospace/

Gezocht: atelier delen in Arnhem 2 dagen p/w
6 oktober 2020

Heb jij een atelier in Arnhem maar ben je niet 7 dagen in de week aanwezig en sta je open voor het delen van je ruimte? Ik ben op zoek naar een gedeelde werkruimte waar ik 2 vaste werkdagen in de week kan schilderen. Met voldoende daglicht, waar het geen probleem is als er verf op de vloer komt, met een  plek voor mijn spullen (zoals een tafeltje met mijn materialen, een ezel en enkele doeken tegen de muur) in een dynamische, culturele en inspirerende omgeving (bijvoorbeeld in een oud schoolgebouw met meerdere kunstateliers) en op fietsafstand van het centrum van Arnhem. Ik ben een georganiseerde en verantwoordelijke vrouw van 43 waar je goed afspraken mee kunt maken. Wil je graag kennismaken en sparren of het klikt? Dan hoor ik het graag! Chandra – chan77.moulin@gmail.com

Atelier delen Arnhem
2 september 2020

Ik huur een heel fijn atelier in het centrum van Arnhem, vanuit het raam kijk je uit op de Koningsstraat. Het bestaat uit een hoge ruimte van 40 m2 en daarnaast is er nog een keuken en een kleine opbergruimte. Huur plus servicekosten bedragen €208,15. Ik zoek iemand om het atelier en de kosten mee te delen. Zelf gebruik ik het ongeveer 3 -4 uur per dag, het komt ook voor dat ik er dagenlang helemaal niet ben.
Lotus ltaklinkspoor@gmail.com

Ruimte voor een ateliergenoot bij GordijnKunst aan de Varkensstraat
2 september 2020

Voor mijn atelier van www.gordijnkunst.nl een lief klein pandje van ca 80 m2 op een hink stap sprong afstand van Station Arnhem in de 🐷-straat
ben ik op zoek naar een speelmaatje, een ateliergenoot.
Het straatje, de Varkensstraat wordt over twee jaar hotspot (mark my words).

Wat kan ik bieden: een werkruimte in een super lief pandje van ca 80 m2, een podium midden in het centrum,

Een hoop gezelligheid, vrijheid, inspiratie, netwerk, creativiteit, ruimdenkendheid en al dat soort dingen om je te ontplooien, te tonen, te ontwikkelen, bedrijvigheid op te bouwen.

Ik zoek iemand met wie ik kan werken, sparren, bekokstoven, delen, snode plannen smeden, spuien én continuïteit kan delen. In mijn eentje lukt mij dat gewoon niet. Vooral dat laatste. En nu komt de zomervakantie er weer aan, als afwisseling op #descholendicht dus ik voel mij een beetje tegen de muur op lopen van het thuis-zitten.

Het pandje blijft op mijn naam en ik blijf verantwoordelijk. Maar je hebt heel veel Vrijheid. Je mag er zoveel zijn als je wilt, maar ik wil wel wat dagdelen afspreken, om continuïteit te kunnen spreiden. Het kan een hele mooie kans zijn voor wie part-time, laagdrempelig iets wil. In ruil voor wat vaste lasten vergoeding.

Als je ook ondernemer bent, en daarmee een focus en prioriteit voelt, is dat een pré. Als je houdt van de binnenstad, mensen, inloop, aanspraak, kunst, ondernemen, creativiteit, en nog meer levenskunst houdt, is dat een pre. Als je ook van textiel houdt, of er mee werkt, is dat een pré. Ik maak zelf (grote) doeken van reststoffen uit Gordijnwinkels en -fabrieken, dus Ja, je bent heel erg omringd door stoffen. Het atelier is zowel werkplaats als winkel van mijn gordijnkunst, maar ik ontvang er ook klanten voor mijn Tarot readingen.

Maar bovenal is de klik belangrijk
Stuur mij een email naar tatjanakirienko@gmail.com. En doorsturen naar iemand mag ook!
Als het ergens deze maand gefixt is, is dat fijn.

Atelierruimte gezocht/1 keer per maand
24 juni 2020

Door de verhuizing van de eigenaresse is ons atelier in Velp recent opgeheven. We zijn met 8 personen, 4 mannen, 4 vrouwen, zowel ‘amateur vrijetijds’ als professionele modelschilders, allen woonachtig in of rond Arnhem.
Wij zoeken daarom nu in Arnhem een nieuw groot atelier, waarin 7 personen op ruim 1,5 meter afstand kunnen schilderen en 1 persoon ‘zonder inkijk’ naakt als model kan zitten/staan.
We komen steeds 1x/maand samen op een dinsdagmiddag (altijd in een oneven week) van 14 tot 17.30 uur. Van eind september tot en met mei (december niet). Onderhuur bij jou mogelijk tegen een schappelijke prijs? Alvast bedankt!  Peter (peter.arnold@12move.nl)

Atelierruimte delen Middenlaan 47 Heveadorp
23 juni 2020

In de school in Heveadorp heb ik het lokaal links van de voordeur als atelier. Het is 7 x 6.5 meter en  ik betaal 418,-euro per maand, inclusief servicekosten. Omdat de ruimte voor mij te duur en te groot wordt, wil ik mijn atelier graag delen. Ik kan mijn spullen naar één kant van de ruimte schuiven, zodat er een lege ruimte komt van 3.5 x 6.5 meter. Er is een waterpunt met aanrechtblok en centrale verwarming.  Het is een hoge ruimte waar ‘s middags de zon in komt. Zelf werk ik er voornamelijk ‘s morgens op werkdagen (schilderen, tekenen, hoogdruk).
Heb je belangstelling, mail naar paulienw@xs4all.nl of bel 06 47216851