Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen huurders en kandidaten van SLAK een oproep plaatsen wanneer zij een medehuurder zoeken of zelf medehuurder willen worden. De advertentie wordt een maand op deze pagina geplaatst.  Indien u een advertentie wil plaatsen kunt u contact opnemen via dit contactformulier.

 

Ter overname
17 mei 2018

Ets-spullen d.w.z. etsgronden, zuurbakken, grote stuifkast, zuur, instructieboeken, gereedschappen, etspers,zinksnijder, etspapier….
Freek van Ginkel freekginkel771@hotmail.com

Ateliergenoot +100m2 in Het Duifje, Arnhem gezocht
14 mei 2018

Wie wil delen in een buitenkansje?

Ik mag een atelier betrekken in Arnhem van >100m2 Zeer Goed verlicht (kunstverlichting), groot raam van ca 8m2 wordt er deze maand ingezet.
in het oosten, vlakbij atelier-complex het Duifje en Huissen. Dat is me te groot voor mijzelf en voor 300 euro per maand excl. zoek ik liever een deelgenoot om in de kosten en de ruimte te delen

Je zult wel (deels) omringd worden door mijn stoffen
zie: www. gordijnkunst.nl
dus ik zoek iemand met ‘schone activiteiten’
en een klik, ja, die is natuulijk ook belangrijk.

Hiephoi!
Laten wij kennis maken!
tatjanakirienko@gmail.com

 

Ruimte gezocht voor een dag
9 mei 2018

Dag, voor di 3 Juli a.s. ben ik op zoek naar een ruimte waar ik zou kunnen model tekenen/schilderen.

Is er iemand die mij deze dag zijn/haar atelier zou willen verhuren ?
Normaal werk ik aan huis maar vind het voor een (naakt)model prettiger om in een anoniemere ruimte te staan.
Ik zou er super mee geholpen zijn en hoop dat er iets te regelen is 🙂
Ideaal zou zijn als de ramen gordijnen oid  hebben maar ik kan ook een kamerscherm meenemen. De grootte vd ruimte is in zoverre van belang dat ik enigszins afstand kan nemen vh model.Ik hoor graag van iemand, groet, Timia Rugenbrink
contact; timia.rugenbrink@gmail.com    06 23246370

website: www.timiarugenbrink.nl

Atelier delen
16 april 2018

Hoi, ik zoek vanaf juli 2018 of later iemand om een atelier mee te delen..
In juli studeer in af aan de Master Fine Art. Ik werk veelal met installaties en wil een wat groter atelier, minimaal 30m2 voor mijzelf.
Het liefste in Arnhem, maar omgeving is ook prima.
Wil jij/jullie iets delen met mij, laat het dan weten.

groetjes,
Susanne

hausmarke84@hotmail.com

 

Medehuurder gezocht
12 maart 2018

Beste mede-kunstenaar!
Wij, Lora (kunstschilder) en David (fotograaf), zijn op zoek naar een derde huurder om de kosten te delen. Ons ruime atelier (55 m2) op de St. Janskerkstraat 86A, met grote ramen en uitzicht op groen, is het grootste deel van de week onbezet. Max 27 weken per jaar is de ruimte gereserveerd op wo va 15:45, do van 10-16.00 en zat van 10-12:30. De kunstschilder geeft dan les aan kleine groepjes cursisten. De fotograaf heeft de ruimte hooguit 1 a 2x p/m nodig voor een shoot. Het grootste deel vd week kun je er dus lekker ongestoord werken!
Er is plek voor een bureau en opslag/grote kast, evt vrij gebruik van ezels, en daarnaast is ruim de helft van de ruimte leeg en vrij te gebruiken tijdens je aanwezigheid. Kosten a 157,- p/m. Kom langs voor bezichtiging of mail voor meer info: contact@loraharreveld.nl!

Woonruimte gezocht
8 januari 2018

Dag lieve vrienden, familie, kennissen, bekenden, vrienden van vrienden en iedereen met wie dit bericht gedeeld is.
Wij, Rob, Leonie, Camille, Béla en ons hondje Dunya zijn al een tijd op zoek naar een woning.
Momenteel wonen we tijdelijk tot eind Mei bij familie in Velp.We hebben dus nog een klein half jaar om iets anders te vinden.Wie helpt ons door mee te denken?
Wie heeft er een goede gouden tip?
Op dit moment gaat het om een dak boven ons hoofd en denken we aan van alles, huurwoning, beheerders-functie, oppas adres, tijdelijk leegstaand huis, stacaravan, woonboot, loods, schuur, woonwagen, crowd-funding, samen met iemand anders iets kopen, etc. Kort gezegd een plek in of rondom of tussen  Arnhem/ Nijmegen,Velp, Arnhem-zuid, Elst, Lent, Oosterbeek, Doorwerth, Huissen etc.
Wij kunnen per maand een kale huur opbrengen van rond de €700,-
Vriendelijke groeten,
Leonie Keeven en Rob Pas
(contact 0644388619)