Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen huurders en kandidaten van SLAK een oproep plaatsen wanneer zij een medehuurder zoeken of zelf medehuurder willen worden. De advertentie wordt minimaal een maand op deze pagina geplaatst. Als je een advertentie wil plaatsen, kun je contact opnemen via dit contactformulier o.v.v. “Vraag en aanbod-pagina”.

Gezocht: medehuur aterlierruimte in Nijmegen
Arthur Vodegel, april 2022

In verband met gebrek aan werk-/atelierruimte in mijn appartement, zoek ik een ruimte waar ik mijn creativiteit verder kan ontplooien. Ik heb een achtergrond in grafische vormgeving, design, (bouwkundig) tekenen en (interieur)ontwerp. Zoek jij nog een medehuurder voor je atelier? Dan hoor ik dat graag via ezzaard@gmail.com

Gezocht: ruimte om te delen
Hester Macrander, april 2022

Ik zoek op vrijdagen, zaterdagen, zondagen een grote ruimte van circa 50m2 voor het geven van theaterworkshop, creatief schrijftrainingen en communicatietrainingen. Soms ook een dag in de week, in overleg en soms een avond.

Het is fijn als de ruimte ‘clean’ is en bijvoorbeeld tafels makkelijk aan de kant kunnen. Ik ben het meest gebaat bij lege ruimte. Ook is ruimte eromheen fijn, zoals een mooi buiten om te wandelen, of meer hoekjes en gaatjes in het gebouw waar mensen even iets kunnen overleggen.

Ik wil dus het liefst de ruimte vast delen qua huur, met voor mij het accent op dagen in het weekend. Wie weet er wat? hestermacrander@gmail.com

Gezocht: Lesruimte
José Brands, januari 2022

Ik zoek uiterlijk per 1-5-2022 een lesruimte waar ik aantal dagdelen zang en pianoles kan geven , hoofdzakelijk overdag. Wie weet er wat? Brandsjose@hotmail.com