Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen huurders en kandidaten van SLAK een oproep plaatsen wanneer zij een medehuurder zoeken of zelf medehuurder willen worden. De advertentie wordt minimaal een maand op deze pagina geplaatst. Als je een advertentie wil plaatsen, kun je contact opnemen via dit contactformulier o.v.v. “Vraag en aanbod-pagina”.

Gezocht: studiogenoot 
Buro Bois, januari, 2023

5 creatievelingen zijn op zoek naar een studiogenoot. Het betreft een studio in Coehorn Centraal in De Nieuwe Coehoorn (NiCo).
Kosten: €190 p/m inclusief BTW
 
Wat krijg je daarvoor?
• Een werkplek in Arnhem centrum met 5 andere creatievelingen (grafisch ontwerper, architect, product designer en adviseur)
• Een bureau, ladekast en boekenkast
• Gebruik van de overige ruimten in NiCo
• Koffie, thee, limonade en gezelligheid
• Internet
 
Pas jij in deze studio?
• Je bent minimaal 3 dagen per week op kantoor
• je houdt van je werk, maar ook van gezelligheid op zijn tijd
• Je past goed binnen de huidige bezetting.
Interesse? stuur een mailtje naar Ruud info@ruudwillems.nl
 
 
 

Gezocht: medehuurder om atelierruimte te delen
Geralda van Ginkel, oktober 2022

Waar: St. Janskerkstraat 86A (in Klarendal) in de oude St. Jansschool. 

Wat: Atelier van ±20 m2 in een fijne, rustige ruimte in een oud pand. Het gebouw is opgeknapt door SLAK. En er zijn ongeveer 10 andere ateliers, sommigen zijn ook gedeeld door meerdere huurders.

Mogelijk: in overleg gebruik van aanwezige meubilair en apparatuur (bureau, stoel, kast, scanner, printer en koelkastje).

Aanwezig: Kitchenette is op de gang. Internet. Parkeerruimtes op eigen schoolplein, omsloten door een hek dat goed af te sluiten is.
Groenonderhoud en schoonhouden toiletten doen we deels zelf / gezamenlijk.

Hoe: In overleg en o.b.v. verdeling van de werkdagen in verband met kleine ruimte (±20 m2) zodat ieder van ons rustig kan werken. Op avonden en in weekend werken is mogelijk. Er is geen ruimte om groot werk maken, helaas. Of om bijvoorbeeld te beeldhouwen. Zelf denk ik aan: illustratie, klein schilderwerk, grafisch ontwerp, schrijver, dichter, video editor of iets ander.

Prijs: €105 euro per maand, incl. servicekosten.

Als je interesse of nog vragen hebt, mail naar: ontwerp@geralda.nl

 

Gezocht: medehuurder
Hester Macrander, oktober 2022

Onze nieuwe studio in Arnhem, in voormalig school De Vlindertuin, is ingericht. Nu zoeken we nog een medehuurder voor de helft van de week, want we zitten er niet de hele tijd in. Je moet kunstenaar zijn van oorsprong. Onze ruimte is geschikt voor theater, schrijven, dans en aanverwante bezigheden, zoals trainingen en workshops, niet voor schilderen, beeldhouwen etc. Het is vooral een schone lege ruimte, met wat tafels en stoelen die makkelijk verplaatsbaar zijn. 52 m2, begane grond, uitzicht op de prachtige buurtmoestuin. Ikzelf zit sinds 1 augustus in deze ruimte met collega Helmie Willems. Wij verzorgen er theaterworkshops, creatief schrijfworkshops, trainingen communicatie en systemisch werk.

Graag mailen naar hestermacrander@gmail.com

 

Gezocht: woon- en atelierruimte
Theo Scharpach , september 2022

Ik zoek nu alweer bijna vier jaar naar woon- en atelier ruimte, in buitengebied indien mogelijk. Mijn voorkeur ligt op ongeveer 40 m² atelier ruimte. Een grote woning is daarbij niet zo belangrijk.

Ik bouw exclusieve hand-gebouwde gitaren, ongeveer 6-8 per jaar. Mijn werk kun je zien op www.scharpach.com. Mijn huidige huursituatie maakt dat ik eigenlijk moet verhuizen.  Is er iemand die een ruimte kan aanbieden?  

Ik hoor graag van mogelijkheden!
E-mail: theo@scharpach.com