Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen huurders en kandidaten van SLAK een oproep plaatsen wanneer zij een medehuurder zoeken of zelf medehuurder willen worden. De advertentie wordt minimaal een maand op deze pagina geplaatst.  Indien u een advertentie wil plaatsen kunt u contact opnemen via dit contactformulier.

Aangeboden: verschillende ateliermaterialen in Nijmegen
16 februari 2021

O.a. spielatten breed en wissellijsten (schilderijlijsten), pigmenten, zuurbakken, etsplaten.
Zie ook Marktplaats (locatie Nijmegen) of neem contact op met Freek van Ginkel, tel. 0616325603.

Gezocht:  atelier voor het geven van muzieklessen in of rond Arnhem
6 januari 2021

Ik zoek een ruimte waar ik in ieder geval twee dagen per week (momenteel maandag- en woensdagmiddag en -avond) piano- en accordeonlessen kan geven aan kinderen en volwassenen. Hiervoor heb ik een aantal muziekinstrumenten die een plek moeten krijgen in de ruimte: 1 of 2 piano’s, een stage piano, accordeons en enkele percussie-instrumenten.
Heb je een ruimte beschikbaar of wil je een atelier en de kosten delen? Ik hoor het graag!
Hartelijke groet, Michiel
michiel.andreas@protonmail.com
06-10689339

Aangeboden: tentoonstellingsruimte bij FortVier
25 november 2020

Arnhemse kunstenaars kunnen vanaf 7 december werk tentoonstellen binnen de muren van FortVier. Er is ongeveer ruimte voor 20/30 verschillende werken (afhankelijk van de soort en grootte). Wij vinden het belangrijk dat het lokale kunstenaars gaat. 
Al het werk zal in de rode vakken geplaatst worden. Dit is binnen en de bezoekers kunnen door de grote raampartijen de kunst vanuit buiten bekijken.
Mochten bezoekers werken willen kopen dan zullen wij ervoor zorgen dat ze in contact worden gebracht met de kunstenaars. Werken tentoonstellen is volledig kosteloos en wij berekenen alleen een percentage over het verkoopbedrag. Dit is nader overeen te komen met de kunstenaars. Er is voldoende ruimte om veel mensen op een verantwoordelijke manier van de kunst te laten genieten. Ook zullen gasten buiten blijven waardoor de kans op besmetting minimaal is. Dit geeft mensen een veilig gevoel.
Interesse? Neem contact op via info@fortvier.nl of op 026 30 50 015.

 

Gezocht: atelier delen in Arnhem 2 dagen p/w
6 oktober 2020

Heb jij een atelier in Arnhem maar ben je niet 7 dagen in de week aanwezig en sta je open voor het delen van je ruimte? Ik ben op zoek naar een gedeelde werkruimte waar ik 2 vaste werkdagen in de week kan schilderen. Met voldoende daglicht, waar het geen probleem is als er verf op de vloer komt, met een  plek voor mijn spullen (zoals een tafeltje met mijn materialen, een ezel en enkele doeken tegen de muur) in een dynamische, culturele en inspirerende omgeving (bijvoorbeeld in een oud schoolgebouw met meerdere kunstateliers) en op fietsafstand van het centrum van Arnhem. Ik ben een georganiseerde en verantwoordelijke vrouw van 43 waar je goed afspraken mee kunt maken. Wil je graag kennismaken en sparren of het klikt? Dan hoor ik het graag! Chandra – chan77.moulin@gmail.com