Vraag en Aanbod

Op deze pagina kunnen huurders en kandidaten van SLAK een oproep plaatsen wanneer zij een medehuurder zoeken of zelf medehuurder willen worden. De advertentie wordt minimaal een maand op deze pagina geplaatst. Als je een advertentie wil plaatsen, kun je contact opnemen via dit contactformulier.

Gezocht:  Schrijfruimte!
28 mei 2021

Wie heeft er een werkplekje over voor een schrijver/fotograaf? Mag een hoekje in een atelier zijn,  als er maar een bureau kan staan. Fijn als ik er een paar momenten per week alleen kan zijn, maar ook daar ben ik niet kieskeurig in. Liefst in Arnhem-Zuid. Ca. €100  p. mnd. kan ik ervoor bieden…
www.elvirawerkman.nl

Gezocht: werkplaats/atelier ruimte 
18 mei 2021

Beschik je over een mooie werkplaats, heb je ruimte over, en sta je er voor open deze te delen met twee medehuurders? Samen met mijn partner/collega productontwerper zijn we op zoek naar een werkplaats/atelier ruimte in Arnhem en omgeving. We zijn beide hands-on werkers met een fascinatie voor materiaal en ambacht. Van keramische objecten tot vakkundige houten frames, experimentele onderzoeken in zowel autonoom als exclusief commercieel werk. We zouden per direct bereid zijn om in te trekken, en investeren graag in benodigde apparatuur en gereedschappen (uiteraard ook bereid deze te delen in gebruik). Benieuwd naar ons werk kijk dan gerust op onze websites of zoek ons op via sociale media: www.gijswouters.com en www.rubenhoogvliet.nl.

We horen jouw reactie graag tegemoet !

Groetjes Gijs en Ruben.

Aangeboden: verschillende ateliermaterialen in Nijmegen
16 februari 2021

O.a. spielatten breed en wissellijsten (schilderijlijsten), pigmenten, zuurbakken, etsplaten.
Zie ook Marktplaats (locatie Nijmegen) of neem contact op met Freek van Ginkel, tel. 0616325603.