Arnhem, Sperwerstraat 97

huur197
servicekosten181
optieja

Beschikbaar per 1 april 2021:
Unit 0002
, 52,4 m2 – huur € 197 – service € 181 – internet € 9,00 (momenteel onder optie)

In het monumentale pand ‘De Vlindertuin’ komt een riante, lichte werkruimte beschikbaar op de begane grond. De Vlindertuin is een centrum voor kunst en sociaal ondernemerschap, gelegen in de Arnhemse wijk Geitenkamp. De voormalige basisschool biedt sinds 2019 onderdak aan vier cultureel ondernemers en vier sociaal ondernemers. Op basis van afspraken met de gemeente Arnhem wijst SLAK de ruimtes in de Vlindertuin toe.

De ambitie daarbij is om de Vlindertuin te maken tot een prachtplek, waar iedereen die dat wil zijn talenten kan ontwikkelen en een bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid van de Geitenkamp.

Het uiteindelijke doel is om inwoners van de Geitenkamp te inspireren, om bij te dragen aan hun verdere ontwikkeling, actieve deelname aan de samenleving en zo mogelijk (vrijwilligers)werk.

Gezocht: Een ondernemend kunstenaar of sociaal ondernemer, die samen met de overige kunstenaars/ondernemers in de Vlindertuin wil werken aan het creëren en exploiteren van een levendig centrum, met een aantrekkelijk aanbod in de wijk de Geitenkamp. Als partner in de Vlindertuin, voer jij een eigen zelfstandige beroepspraktijk in een culturele discipline (kunst, vormgeving, mode, ambacht, muziek, theater, dans of media, etc.). Jij bent bereid en in staat om jouw beroepspraktijk, met eigen identiteit, eigen middelen en mogelijkheden, te verbinden met die van de andere partners in de Vlindertuin en in de wijk. Zo draag je bij aan een gezamenlijk aanbod voor en met wijkbewoners (zoals cursussen, workshops, openstellen van ruimte, dagbesteding, opleiding, (leer)werkplekken, voorstellingen).

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.