A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Scheldestraat 24/Kunstportaal

Fotografie: Ivonne Zijp

Het voormalig kantoor van woningcorporatie Portaal aan de Scheldestraat in Presikhaaf heeft een nieuwe bestemming. Het is verbouwd tot KUNSTportaal, een ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers en kunstmakers.
Sinds 2011 kunnen cliënten van de RIBW Arnhem & Veluwe Vallei er terecht voor zinvolle dagbesteding: van schilderen, tekenen en beeldhouwen tot fotografie, multimedia en mode. Ook het inloopcafé, de kunstuitleen, de tuin of de conciërge heeft dagbestedingsplekken. KUNSTportaal geeft ruimte aan persoonlijke en kunstzinnige ontwikkeling op elk niveau.

Met negen permanente ateliers biedt KUNSTportaal ook werkruimte aan kunstenaars van SLAK, die er een eigen atelier hebben en workshops geven aan cliënten. Deze samenwerking is uniek en inspirerend. KUNSTportaal wil ook iets gaan betekenen voor buurtbewoners en kunstliefhebbers, die er terecht kunnen voor de kunstuitleen of -verkoop.
Het is de bedoeling dat KUNSTportaal een levendige plek wordt in de wijk Presikhaaf, met kunst als verbinding.

Meer informatie: Kunstportaal

Foto’s van de feestelijke opening op 29 juni 2011.

fotokp3-300x224 foto1-300x224

Bekijk alle panden van SLAK op de kaart