Agenda

Meld hier gratis uw evenement aan!

Bent u SLAK huurder en wilt u een evenement aankondigen dat plaatsvindt in een SLAK-pand? Dan kunt u op dit platform een profiel aanmaken en vervolgens agendapunten op de website plaatsen.

Te denken valt aan exposities, theatervoorstellingen, workshops etc. In uw persoonlijke profiel kunt u algemene informatie over uw werk vermelden en eventueel een link naar uw website.

Meedoen met het platform en ook evenementen plaatsen kan door uzelf te registreren op deze website. Dit kan door een gebruikersnaam aan te maken via onderstaande link.

U ontvangt gedurende het registratieproces enkele e-mails van SLAK. Controleer ook uw spambox indien u geen bericht heeft ontvangen.

Maak hier uw account aan.

Een account aanmaken.

Gelieve alle informatie over het evenement bij de hand te hebben voordat u het formulier in gaat vullen, opdat het evenement optimaal gepromoot kan worden op de website.

Voor een tijdige opname in onze onlinekalender verzoeken we u om het evenement uiterlijk twee weken voordat het plaatsvindt aan te melden.

Uiteraard doen we ons best om alle evenementen die van van belang zijn te selecteren en te promoten op onze site.

Hieronder alvast een selectie van de evenementen, de volledige agenda treft u op de overzichtspagina.

Datum/Tijd Evenement
26 mei - 27 mei
12:00 - 17:00

Plaats: Arnhem
SAKSOPEN 2018
Voor de zesde maal openen de kunstenaars van de Saksen Weimar Kazerne hun deuren. Ruim dertig kunstenaars presenteren hun werk... Lees verder..
22 april
11:00 - 18:00

Plaats: nijmegen
EXPOOOST open dag 22 april Slakateliers Vliere- en Elzenstraat Nijmegen
EXPOOOST 22 april 2018 van 11:00-18:00 uur Slakateliers Elzen- en Vlierestraat Nijmegen Kunst, theater, toegepaste kunst, workshops, dans en nog veel meer. Lees verder..
24 maart - 25 maart
12:00 - 17:00

Plaats: Nijmegen
Expositie – Tekenduo’s in de Krayenhoff Kazerne
Een tiental kunstenaars hebben in hun eigen atelierlocatie ieder een gastkunstenaar-tekenaar uitgenodigd. Een gastkunstenaar met wie hij of zij tekenaffiniteit heeft. In die 10 ateliers is de ruimte vervolgens exclusief met tekeningen van deze duo’s ingericht. Lees verder..
24 november - 26 november
Hele dag

Plaats: Nijmegen
Geen Categorieën
6de editie Kunstraffinaderij
Inschrijving editie 2017 geopend! Kunstraffinaderij is een multidisciplinaire kunstbeurs. Op 24, 25 en 26 november staat de Stevenskerk weer vol... Lees verder..
11 november - 19 november
15:00

Plaats: nijmegen
Ruimte voor verdiepende kunst opent deuren
“Observe! Observe! Observe!” is de uitdagende naam van de groepstentoonstelling die op 11 november om 15:00 uur opent in “De Nieuwe Ruimte” van kunstenaarsinitiatief WHITE SUIT PROJECTIONS in Nijmegen. Met werk van Erik Odijk, Lique Schoot, Sebastiaan Schlicher, Danielle Papenborg, Valentina Gal, Maaike Jaspers, Willem de Haan, Esmee van den Akker, Amerikan Teenager, Reijnoudt en de Haan en Gerrit van der Scheer. Lees verder..
1 2 3 4 5 6